DEVI takuukäytäntö ja -ehdot

Laadukkaiden sulanapitotuotteiden toimittajana haluamme myöntää tuotteillemme markkinoiden parhaat, jopa 20 vuoden takuut. Takuun saaminen ei edellytä rekisteröitymistä, sillä tuotteidemme asennuksesta vastaavat aina valtuutetut asentajat. Myydylle tavaralle ovat voimassa seuraavat takuut edellyttäen, että maksu- ja takuuehtoja on noudatettu.

Kahdenkymmenen (20) vuoden takuu seuraaville DEVI -tuotteille:

 

 Viiden (5) vuoden tuotetakuu seuraaville DEVI-tuotteille:

 

 Kahden (2) vuoden tuotetakuun kaikille muille DEVI-tuotteille.

DEVI antaa takuun ostopäivämäärästä lähtien seuraavin ehdoin:

DEVI sitoutuu takuuaikana korjaamaan tai ostamaan uuden, vastaavan tuotteen asiakkaalle, jos tuotteessa ilmenee suunnittelu-, materiaali- tai valmistusvirhe. DEVI voi valintansa mukaan korjata, korjauttaa tai vaihtaa virheellisen tuotteen. Danfossin vastuu rajoittuu tuotteeseen.

Takuu on voimassa vain, jos TAKUUTODISTUS on asianmukaisesti täytetty ja viasta on reklamoitu viipymättä jälleenmyyjälle tai suoraan Oy Danfoss Ab:lle, puhelin 0207 569 220 tai sähköpostitse ja korjauksesta on sovittu Oy Danfoss Ab:n kanssa. Vian tarkistaa Oy Danfoss Ab:n valtuuttama henkilö. Takuuasioista on aina sovittava etukäteen Oy Danfoss Ab:n valtuuttaman yrityksen tai edustajan kanssa.

DEVI takuu ei koske tapauksia, jotka johtuvat vääränlaisista käyttöolosuhteista, tuotteen virheellisestä käsittelystä tai asentamisesta, muusta virheestä rakenteissa tai työtavoissa tai jos kytkentätyön on suorittanut joku muu kuin sähköalan ammattilainen.

Jos Oy Danfoss Ab tutkii ja korjaa vian, joka ei kuulu takuun piiriin, laskutetaan tehty työ.

Takuu ei ole voimassa ellei laskua tuotteiden toimituksesta ole maksettu. Oy Danfoss Ab reagoi mahdollisimman nopeasti ja avoimesti asiakkailtamme tuleviin tiedusteluihin. Takuu ei korvaa vaatimuksia, jotka eivät sisälly yllämainittuihin ehtoihin. Oy Danfoss Ab ei vastaa tuotteen viasta pitempään kuin alkuperäisen takuuajan.

20
YEAR
WARRANTY

5
YEAR
WARRANTY

2
YEAR
WARRANTY